ZAVAROVANJE LETALSTVA

V podjetju NI-BO d. o. o. smo veliki privrženci in navdušenci nad letalstvom. Prav zato smo se prvi v Sloveniji specializirali na področje zavarovanje letal (letalsko zavarovanje) slovenskih in tujih registrov.

Iz prakse in na podlagi tržnih analiz smo ugotovili, da ima področje zavarovanje letalstva v Sloveniji trenutno veliko pomanjkljivosti. Lastniki vseh zračnih plovil nimajo pregleda nad ponudbami zavarovalnic, ki se ukvarjajo z zavarovanjem zračnih plovil. Zato vam na tem mestu nudimo vso pomoč in podporo pri sklepanju zavarovanju letal, balonov in dronov na območju Evropske unije. 

Edini v Sloveniji ponujamo našim strankam v sodelovanju s tujimi zavarovalnicami zavarovanje izgube pilotske licence zaradi zdravstvenega razloga. Piloti v primeru izgube zdravniškega spričevala dobijo izplačilo, s katerim se lahko prekvalificirajo v drug poklic ali denar porabijo za rešitev nove življenjske situacije. Takšno obliko zavarovanja nudimo tudi kontrolorjem zračnega prometa.

Bodočim pilotom omogočamo zavarovanje stroškov šolanja, s katerim si zagotovijo morebitno finančno izgubo. V primeru, da šolanja ne bi dokončali zaradi zdravstvenega razloga, zavarovalnica povrne celoten strošek šolanja. 

LETALSKO ZAVAROVANJE

Zakaj izbrati nas?

NI-BO d.o.o.  je eno izmed prvih podjetij v Sloveniji, ki je leta 2002 pridobilo dovoljenje Agencije za zavarovalni nadzor za opravljanje dejavnosti zavarovalnega posredovanja. Našim strankam omogočamo zavarovalno posredovanje na območju celotne Evropske unije, kjer sodelujemo z domačimi in tujimi zavarovalnicami. Specializirani smo za zavarovanje premoženja podjetij, odgovornosti, prevozništva in letalstva.
VEČ O NAS
Storitev zavarovalnega posredovanja je za vas brezplačna!
KONTAKT
NI-BO d.o.o. 2021 | Vse pravice pridržane