O podjetju

NI-BO Zavarovalno posredniška družba d.o.o. je eno izmed prvih podjetij v Sloveniji, ki je leta 2002 pridobilo dovoljenje Agencije za zavarovalni nadzor za opravljanje dejavnosti zavarovalnega posredovanja.

Našim strankam omogočamo zavarovalno posredovanje na območju celotne Evropske unije, kjer sodelujemo tako z domačimi kot tujimi zavarovalnicami.

V skladu z Zakonom o zavarovalništvu imamo sklenjeno zavarovanje poklicne odgovornosti posrednika, kar našim strankam zagotavlja še dodatno varnost. Hkrati pa delujemo izključno v mejah pooblastila, ki ga nam zaupate. Že od leta 2009 smo tudi aktivni člani Združenja zavarovalnih posrednikov na Gospodarski zbornici Slovenije (ZZPS), ki skrbi, da člani delujemo skladno z etičnim kodeksom.


Naše osnovno vodilo je strokovnost in kvaliteta predlagane rešitve, maksimalno prilagojena poslovnim interesom naših strank. Ta cilj dosegamo z visoko kakovostjo naših storitev, ki smo jo dosegli z več kot 29-letnimi izkušnjami na področju zavarovanj. Za pripravo kvalitetne analize je potrebno veliko strokovnega znanja na vseh zavarovalnih področjih, praktičnih izkušenj pri pripravi zavarovalnih ponudb in poznavanje postopkov uveljavljanja odškodnin, kar je običajno najbolj šibka točka v podjetjih. Tu je pomoč strokovnjaka skoraj nepogrešljiva. Zavarovalni posredniki NI-BO d.o.o. zato vedno zastopamo interese in varujemo poslovne skrivnosti naših strank.


VIZITKA PODJETJA

Naziv podjetja:  NI-BO Zavarovalna posredniška družba d.o.o.
Skrajšan naziv:  NI-BO d.o.o.
Sedež: Cvetkova ulica 1, 1000 Ljubljana
Elektronski naslov: agencija@ni-bo.si
Davčna številka : SI 15780252
Matična številka: 1785532000
Sektorska pripadnost (SKIS): S. 12602 – domači zasebni izvajalci pomožnih finančnih dejavnosti
Glavna dejavnost družbe: 66.220 – dejavnost zavarovalniških agentov

Vašemu podjetju nudimo celovito paleto rešitev na področju zavarovalništva po naslednjih korakih.
1. UVODNO SREČANJE
V uvodnem srečanju z vami najprej opravimo razgovor glede opredelitve vaših potreb in zahtev ter preverimo obstoječo zavarovalno dokumentacijo, če jo že imate. Skupaj določimo vaša tveganja in po potrebi opravimo ogled lokacij ter predmetov zavarovanja. Izročimo vam izjavo zavarovalnega posrednika, s katero vas seznanimo o razkritjih zavarovalnega posrednika in podpišemo pooblastilo za zavarovalno posredovanje, na podlagi katerega lahko opravljamo naše delo.
2. ANALIZA ZAVAROVALNE DOKUMENTACIJE
Sledi naša analiza obstoječe zavarovalne dokumentacije v primeru, da že imate zavarovanja, kjer vam svetujemo o ustreznosti vaših zavarovanj in pripravimo predloge za izboljšana zavarovalna kritja.
3. PRIPRAVA ZAVAROVALNEGA POVPRAŠEVANJA
Na podlagi analize obstoječih zavarovanj skupaj z vašimi željami in našimi predlogi pripravimo zavarovalno povpraševanje, ki ga posredujemo na zavarovalnice, ki bi za vas lahko pripravile najbolj optimalne zavarovalne rešitve. V tem koraku za tiste, ki še niste imeli sklenjenih zavarovanj pripravimo novo povpraševanje.
4. ANALIZA PREJETIH ZAVAROVALNIH PONUDB
V najkrajšem možnem času vam posredujemo analizo prejetih ponudb, ki vključuje primerjavo kritij in premij med zavarovalnicami. V tem koraku izvedemo tudi morebitna dodatna pogajanja z zavarovalnicami. Na koncu vam ponudimo rešitev, ki pomeni najboljše kritje za vas.
5. ZAVAROVALNA DOKUMENTACIJA
Na podlagi vaše poslovne odločitve sklenemo novo ali spremenjeno zavarovalno dokumentacijo.
6. POMOČ IN PODPORA
Tekom trajanja zavarovalnih polic vam nudimo pomoč in podporo pri morebitnih vprašanjih glede kritja, reševanju škod in drugih dilem, ki bi jih morda imeli.
7. OBNOVA ZAVAROVANJ
Ko pride čas za obnovitev vaše zavarovalne dokumentacije, vas o tem pravočasno obvestimo, pripravimo nove informativne izračune in skupaj z vami poiščemo najboljšo ponudbo za obnovo zavarovanja.
PE LJUBLJANA (sedež podjetja)

NIKOLAJ LAVRIH, dipl. ing. str.
Zavarovalni posrednik

NI-BO d.o.o.
Cvetkova ulica 1
1000 Ljubljana
agencija@ni-bo.si
+386 41 683 930

PE NOVA GORICA

NIKA CIMAN, mag. med. odn.
Zavarovalni posrednik

NI-BO d.o.o.
Mednarodni prehod 6
5290 Šempeter pri Gorici
agencija@ni-bo.si

+386 41 958 320

Storitev zavarovalnega posredovanja je za vas brezplačna!
KONTAKT
NI-BO d.o.o. 2021 | Vse pravice pridržane
chevron-down