Področja delovanja

Zavarovalni posredniki NI-BO d. o. o. s svojim znanjem suvereno pokrivamo naslednja zavarovalna področja

ZAVAROVANJE PREMOŽENJA

Zavarovanje premoženja podjetja je osnova na kateri podjetje stoji in mu omogoča nemoteno poslovanje.  

V izogib nepredvidljivih negativnih dogodkov je potrebno pravilno opredeliti potrebe, zahteve in tveganja vašega podjetja. Negativni dogodki so lahko požar, poplava, izliv vode, potres in tako dalje. 

Zavarovanje podjetja se po navadi začne z zavarovanjem splošne in delodajalčeve odgovornosti. Sledi požarno zavarovanje premoženja z vsemi dodatnimi riziki. V primeru proizvodnjih podjetij potrebujemo tudi zavarovanje obratovalnega zastoja

Za vsa podjetja, tako majhna, srednja kot velika, je pomembno, da namenijo veliko pozornosti zavarovanju svojega premoženja. Ob neupoštevanju tveganj, lahko v trenutku ostanemo brez vsega. Z našo pomočjo vašemu podjetju poiščemo optimalna in ustrezna zavarovanja, ki vam omogočajo uspešno poslovanje.

ZAVAROVANJE PREVOZNIKOV

Vsak posamezni transport na cesti spremljajo nevarnosti, ki lahko povzročijo velike škodne posledice. 

Potrebe in zahteve prevoznikov so iz dneva v dan večje, saj transportna zavarovanja igrajo pomembno vlogo v mednarodni menjavi blaga in storitev. Zavarovalnice zaradi velikega števila škodnih zahtevkov prevoznikom zvišujejo premije, kar posledično vpliva na poslovni proces prevozniških podjetij. 

Vašemu podjetju nudimo skrben pregled in analizo zavarovanj vašega voznega parka (predvsem zavarovanje tovornih vozil z generalno polico), kjer skrbimo za nemoten proces opravljanja vaše dejavnosti. 

Omogočamo sklepanje zavarovanje prevozniške odgovornosti z domačimi in tujimi zavarovalnicami. Z tujimi zavarovalnicami zavarujemo dodatna kritja (npr. zavarovanje MiLoG), ki jih domače zavarovalnice ne ponujajo. Hkrati poskrbimo tudi za zdravstveno zavarovanje vaših voznikov, zavarovanje vaše splošne odgovornosti iz dejavnosti in vaših zaposlenih v okviru delodajalčeve odgovornosti. 

ZAVAROVANJE ODGOVORNOSTI

Zavarovanja odgovornosti ščitijo zavarovanca pred zahtevki tretjih oseb za škodo, ki bi jo povzročili pri izvajanju svoje dejavnosti.

Vsako podjetje mora imeti odgovoren poslovni odnos do svojih strank, kupcev in poslovnih partnerjev. Sklenitev zavarovanja odgovornosti je zredno pomembno za finančno varnost vašega podjetja. Skupaj z našo pomočjo opredelimo vaše potrebe in zahteve po tem zavarovanju in vam predlagamo kakšno zavarovanje pravzaprav potrebujete. 

Podjetje ima lahko eno glavno dejavnost in več dodatnih dejavnosti. To pomeni, da lahko potrebujete različna zavarovanja, da bi lahko pokrili celotno poslovanje vašega podjetja. Večkrat se namreč pripeti, da ena zavarovalna polica ne pokriva vsega kar potrebujete in zavarovalni pogoji niso natančno opredeljeni glede kritja. 

Ločimo med zavarovanjem splošne in delodajalčeve odgovornosti, zavarovanjem gradbene ali proizvajalčeve odgovornosti ter zavarovanjem poklicne odgovornosti. Slednja pokriva zavarovanje inženirjev, arhitektov, nepremičninskih posrednikov, računovodij, notarjev in še bi lahko naštevali.

ZAVAROVANJE LETALSTVA

V podjetju NI-BO d. o. o. smo veliki privrženci in navdušenci nad letalstvom, zato smo se prvi v Sloveniji specializirali na področje zavarovanje letal slovenskih in tujih registrov. 

Iz prakse in na podlagi tržnih analiz smo ugotovili, da ima področje zavarovanje letalstva v Sloveniji trenutno veliko pomanjkljivosti. Lastniki vseh zračnih plovil nimajo pregleda nad ponudbami zavarovalnic, ki se ukvarjajo z zavarovanjem zračnih plovil. Zato vam na tem mestu nudimo vso pomoč in podporo pri sklepanju zavarovanju letal, balonov in dronov na območju Evropske unije. 

Edini v Sloveniji ponujamo našim strankam v sodelovanju s tujimi zavarovalnicami zavarovanje izgube pilotske licence zaradi zdravstvenega razloga. Piloti v primeru izgube zdravniškega spričevala dobijo izplačilo, s katerim se lahko prekvalificirajo v drug poklic ali denar porabijo za rešitev nove življenjske situacije. Takšno obliko zavarovanja nudimo tudi kontrolorjem zračnega prometa.

Bodočim pilotom omogočamo zavarovanje stroškov šolanja, s katerim si zagotovijo morebitno finančno izgubo. V primeru, da šolanja ne bi dokončali zaradi zdravstvenega razloga, zavarovalnica povrne celoten strošek šolanja. 

Zakaj izbrati nas?

NI-BO d.o.o.  je eno izmed prvih podjetij v Sloveniji, ki je leta 2002 pridobilo dovoljenje Agencije za zavarovalni nadzor za opravljanje dejavnosti zavarovalnega posredovanja. Našim strankam omogočamo zavarovalno posredovanje na območju celotne Evropske unije, kjer sodelujemo z domačimi in tujimi zavarovalnicami. Specializirani smo za zavarovanje premoženja podjetij, odgovornosti, prevozništva in letalstva.
VEČ O NAS
Storitev zavarovalnega posredovanja je za vas brezplačna!
KONTAKT
NI-BO d.o.o. 2021 | Vse pravice pridržane