Zavarovanje prevoznikov

Vsak posamezni transport na cesti spremljajo nevarnosti, ki lahko povzročijo velike škodne posledice. Prav zato vam ponujamo zavarovanje prevoznikov.  

Potrebe in zahteve prevoznikov so iz dneva v dan večje. Transportna zavarovanja igrajo pomembno vlogo v mednarodni menjavi blaga in storitev. Zavarovalnice zaradi velikega števila škodnih zahtevkov prevoznikom zvišujejo premije, kar posledično vpliva na poslovni proces prevozniških podjetij. 

Vašemu podjetju nudimo skrben pregled in analizo zavarovanj vašega voznega parka (predvsem zavarovanje tovornih vozil z generalno polico), kjer skrbimo za nemoten proces opravljanja vaše dejavnosti. 

Omogočamo sklepanje zavarovanje prevozniške odgovornosti z domačimi in tujimi zavarovalnicami. Z tujimi zavarovalnicami zavarujemo dodatna kritja (npr. zavarovanje MiLoG), ki jih domače zavarovalnice ne ponujajo.Hkrati poskrbimo tudi za zdravstveno zavarovanje vaših voznikov, zavarovanje vaše splošne odgovornosti iz dejavnosti in vaših zaposlenih v okviru delodajalčeve odgovornosti. 

ZAVAROVANJE PREVOZNIKOV

Zakaj izbrati nas?

NI-BO d.o.o.  je eno izmed prvih podjetij v Sloveniji, ki je leta 2002 pridobilo dovoljenje Agencije za zavarovalni nadzor za opravljanje dejavnosti zavarovalnega posredovanja. Našim strankam omogočamo zavarovalno posredovanje na območju celotne Evropske unije, kjer sodelujemo z domačimi in tujimi zavarovalnicami. Specializirani smo za zavarovanje premoženja podjetij, odgovornosti, prevozništva in letalstva.
VEČ O NAS
Storitev zavarovalnega posredovanja je za vas brezplačna!
KONTAKT
NI-BO d.o.o. 2021 | Vse pravice pridržane