Zavarovanje odgovornosti

Zavarovanje odgovornosti ščiti zavarovanca pred zahtevki tretjih oseb za škodo, ki bi jo povzročili pri izvajanju svoje dejavnosti.

Vsako podjetje mora imeti odgovoren poslovni odnos do svojih strank, kupcev in poslovnih partnerjev. Sklenitev zavarovanja odgovornosti je zredno pomembno za finančno varnost vašega podjetja. Skupaj z našo pomočjo opredelimo vaše potrebe in zahteve po tem zavarovanju in vam predlagamo kakšno zavarovanje pravzaprav potrebujete. 

Podjetje ima lahko eno glavno dejavnost in več dodatnih dejavnosti. To pomeni, da lahko potrebujete različna zavarovanja, da bi lahko pokrili celotno poslovanje vašega podjetja. Večkrat se namreč pripeti, da ena zavarovalna polica ne pokriva vsega kar potrebujete in zavarovalni pogoji niso natančno opredeljeni glede kritja. 

Ločimo med zavarovanjem splošne in delodajalčeve odgovornosti, zavarovanjem gradbene ali proizvajalčeve odgovornosti ter zavarovanjem poklicne odgovornosti. Slednja pokriva zavarovanje inženirjev, arhitektov, nepremičninskih posrednikov, računovodij, notarjev in še bi lahko naštevali.

ZAVAROVANJE ODGOVORNOSTI

Zavarovanja odgovornosti ščitijo zavarovanca pred zahtevki tretjih oseb za škodo, ki bi jo povzročili pri izvajanju svoje dejavnosti.

Zakaj izbrati nas?

NI-BO d.o.o.  je eno izmed prvih podjetij v Sloveniji, ki je leta 2002 pridobilo dovoljenje Agencije za zavarovalni nadzor za opravljanje dejavnosti zavarovalnega posredovanja. Našim strankam omogočamo zavarovalno posredovanje na območju celotne Evropske unije, kjer sodelujemo z domačimi in tujimi zavarovalnicami. Specializirani smo za zavarovanje premoženja podjetij, odgovornosti, prevozništva in letalstva.
VEČ O NAS
Storitev zavarovalnega posredovanja je za vas brezplačna!
KONTAKT
NI-BO d.o.o. 2021 | Vse pravice pridržane