Zavarovanje premoženja

Zavarovanje premoženja podjetja je osnova na kateri podjetje stoji in mu omogoča nemoteno poslovanje.  

V izogib nepredvidljivih negativnih dogodkov je potrebno pravilno opredeliti potrebe, zahteve in tveganja vašega podjetja. Negativni dogodki so lahko požar, poplava, izliv vode, potres in tako dalje. 

Zavarovanje podjetja se po navadi začne z zavarovanjem splošne in delodajalčeve odgovornosti. Sledi požarno zavarovanje premoženja z vsemi dodatnimi riziki. V primeru proizvodnjih podjetij potrebujemo tudi zavarovanje obratovalnega zastoja

Za vsa podjetja, tako majhna, srednja kot velika, je pomembno, da namenijo veliko pozornosti zavarovanju svojega premoženja. Ob neupoštevanju tveganj, lahko v trenutku ostanemo brez vsega. Z našo pomočjo vašemu podjetju poiščemo optimalna in ustrezna zavarovanja, ki vam omogočajo uspešno poslovanje.

ZAVAROVANJE PREMOŽENJA

Zakaj izbrati nas?

NI-BO d.o.o.  je eno izmed prvih podjetij v Sloveniji, ki je leta 2002 pridobilo dovoljenje Agencije za zavarovalni nadzor za opravljanje dejavnosti zavarovalnega posredovanja. Našim strankam omogočamo zavarovalno posredovanje na območju celotne Evropske unije, kjer sodelujemo z domačimi in tujimi zavarovalnicami. Specializirani smo za zavarovanje premoženja podjetij, odgovornosti, prevozništva in letalstva.
VEČ O NAS
Storitev zavarovalnega posredovanja je za vas brezplačna!
KONTAKT
NI-BO d.o.o. 2021 | Vse pravice pridržane